Red Rope

Gå inn i en verden av Red Rope og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Red Rope er et spill som er veldig spennende helt fra starten. Du må prøve å lede det røde tauet fra begynnelsen til sluttpunktet, samtidig som du kobler sammen de andre fargede prikkene underveis. Du vil bare vinne nivået når de tilfeldig plasserte prikkene er farget grønne.

Å gjøre det krever mye planlegging og tålmodighet, siden alt du kan gjøre er å styre den bevegelige ballen med en magnet. Du trenger mye tålmodighet og oppmerksomhet for å fullføre hvert nivå. Men hvis du ikke klarer å fortsette, kan du alltid starte nivået på nytt og teste ferdighetene dine.

Siden ingen nivåer i Red Rope er like, vil du oppleve å møte nye utfordringer hele tiden. Spillet er ikke bare utfordrende, men du har alltid nye vendinger basert på den originale formelen. Det gjør Red Rope friskt og fristende, samtidig som det oppmuntrer deg til å teste ut nye måter å spille på. Det er en flott idé basert på en veldig populær formel, så prøv den allerede nå på Spillespille.no og se hvor godt du kan gjøre det selv!

Hvordan spille

Klikk og hold venstre museknapp hvis du bruker en PC eller hold fingeren på skjermen hvis du spiller fra en mobil enhet og før den frie enden av tauet til målet ved hjelp av magneten. For å komme til neste nivå, sørg for at tauet også berører de andre sirklene som er spredt rundt det gjeldende nivået.

Lignende spill:

Liker du Red Rope? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.