Rhino Rush Stampede

Gå inn i en verden av Rhino Rush Stampede og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste dyr spill!

Hjelp et søtt neshorn innkassere så mye deilig frukt som mulig, alle mens du unngår de farlige hindrene som står i veien for deg i Rhino Rush Stampede, et spill hvor raske reflekser vil få deg langt. Å kontrollere det vennlige neshornet på skjermen er enkel, og alt du trenger å gjøre er å venstreklikke på skjermen for å hoppe, og om du vil ha litt ekstra fart og krefter du vil ha til å høyreklikke. Som en bonus, når du høyreklikker du kan også ødelegge noen varer. Neshorn er tross alt svært kraftige dyr!

På ditt løp kan du samle alle mulige slags forskjellige frukter, som du da kan transformere i alle mulige slags hjelpsomme artikler i en butikk, som de som kan bringe hjelpsomme allierte til å bli med, som utfordrer deg ulike unike evner. Eller du kan til og med få gjenstander som helt transformerer ditt neshorn inn i andre kraftige dyr, som kan ødelegge alt som står i veien for deg. I Rhino Rush Stampede mulighetene er store og det morsomme er garantert.

Spill et morsomt spill med dyr på Spillespille.no og se hvor langt kan du gå når du spiller Rhino Rush Stampede.

Lignende spill:

Liker du Rhino Rush Stampede? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien dyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.