Rio Rex

Gå inn i en verden av Rio Rex og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Dinosaurer vil alltid være kult, men har du noen gang lurt på hvor kult det ville vært om dinosaurer levde i løpet av våre tider? Eller om de kunne kaste ut flammer fra munnen? Tenk deg ikke lenger og spill Rio Rex, et morsomt spill hvor du spiller som T Rex som smitter store mengder skader på alle mulige forskjellige nivåer.

Men tenk ikke på at du kan forårsake rammens og folk vil ikke prøve å stoppe deg. Man må hele tiden være forsiktig og unngå innkommende skadeverk. Spesielt i senere nivåer, når motstand blir mer og kraftigere, vil du trenge alle de ferdighetene du lærte for å overleve.

Mens ingenting kan virkelig stå i veien for deg, de nådeløse angrepene du mottar over de 12 nivåene av Rio Rex betyr at du må heles fra tid til annen. For å gjøre dette må du spise de menneskene som står i veien for deg.

Spill som en ferocious dinosaur når du spiller Rio Rex på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Rio Rex? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC