Rio Rex

Gå inn i en verden av Rio Rex og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Dinosaurer vil alltid være kult, men har du noen gang lurt på hvor kult det ville vært om dinosaurer levde i løpet av våre tider? Eller om de kunne kaste ut flammer fra munnen? Tenk deg ikke lenger og spill Rio Rex, et morsomt spill hvor du spiller som T Rex som smitter store mengder skader på alle mulige forskjellige nivåer.

Men tenk ikke på at du kan forårsake rammens og folk vil ikke prøve å stoppe deg. Man må hele tiden være forsiktig og unngå innkommende skadeverk. Spesielt i senere nivåer, når motstand blir mer og kraftigere, vil du trenge alle de ferdighetene du lærte for å overleve.

Mens ingenting kan virkelig stå i veien for deg, de nådeløse angrepene du mottar over de 12 nivåene av Rio Rex betyr at du må heles fra tid til annen. For å gjøre dette må du spise de menneskene som står i veien for deg.

Spill som en ferocious dinosaur når du spiller Rio Rex på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Rio Rex? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!