Royal Offense

Gå inn i en verden av Royal Offense og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste strategispill!

Steg inn i skoene til lederen av et fantasirike når du velger ut Royal Offense og får se ditt land og dens folk til å blomstre og vokse. Royal Offense er en strategikamp og det betyr at det er et element av macroman-styringsforhold involvert, men kan også ta kontroll direkte på enhetene dine, så ikke tro at du bare kan bli og se på enhetene dine går rundt på skjermen.

Din hovedoppgave i Royal Offense er å bygge enhetene som kongeriket ditt trenger. For å finne balansen mellom å bygge soldater eller personer som samler inn skatter, må du prøve ut ulike strategier, men i tiden vil du få litt intuisjon som til når det beste tidspunktet å rekruttere de aktuelle enhetene er.

Som alle slags fantasiskapninger invaderer og prøver å ta over kongeriket ditt, er det ditt ansvar å sette opp et riktig forsvar, og til og med å ta tak i enhetene dine og plassere dem strategisk, slik at de kan avskjære og eliminere dine foer.

Vokse kongeriket ditt når du spiller {gameName } på Spillespille.no og ha det gøy.

Lignende spill:

Liker du Royal Offense? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien strategispill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!