Royal Offense

Gå inn i en verden av Royal Offense og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste strategispill!

Steg inn i skoene til lederen av et fantasirike når du velger ut Royal Offense og får se ditt land og dens folk til å blomstre og vokse. Royal Offense er en strategikamp og det betyr at det er et element av macroman-styringsforhold involvert, men kan også ta kontroll direkte på enhetene dine, så ikke tro at du bare kan bli og se på enhetene dine går rundt på skjermen.

Din hovedoppgave i Royal Offense er å bygge enhetene som kongeriket ditt trenger. For å finne balansen mellom å bygge soldater eller personer som samler inn skatter, må du prøve ut ulike strategier, men i tiden vil du få litt intuisjon som til når det beste tidspunktet å rekruttere de aktuelle enhetene er.

Som alle slags fantasiskapninger invaderer og prøver å ta over kongeriket ditt, er det ditt ansvar å sette opp et riktig forsvar, og til og med å ta tak i enhetene dine og plassere dem strategisk, slik at de kan avskjære og eliminere dine foer.

Vokse kongeriket ditt når du spiller {gameName } på Spillespille.no og ha det gøy.

Lignende spill:

Liker du Royal Offense? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien strategispill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.