Rummikub

Gå inn i en verden av Rummikub og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste brettspill!

Kom og spill en runde med Rummikub på Spillespille.no, og se hvem som kan få flest poeng i dette klassiske og populære familiespillet. Med sin blanding av strategi og flaks er Rummikub et spill der ett trekk kan avgjøre løpet av hele runden. Dette holder ting spent, men også utrolig morsomt. Og på grunn av det faktum at du kan spille Rummikub enten online eller mot en motstander som er kontrollert av datamaskinen, kan du alltid finne noen som vil spille med deg. Dessuten kan du til og med tilpasse opplevelsen din med dine spesielle preferanser og invitere andre til å spille etter disse egendefinerte reglene. Og når du spiller mot datamaskinen kan du definere hvor lang tid en tur tar, antall motstandere, samt vanskelighetsgrad.

Hver runde med Rummikub starter med at du mottar et antall tilfeldige brikker fra en stabel. Du må bruke disse flisene for å lage alle slags kombinasjoner, som å sette dem i rekkefølge eller, hvis du har tre eller flere av samme type, kan du plassere dem på bordet. Selvfølgelig har de andre spillerne ingen anelse om hvilke brikker du har. Det som virkelig skiller Rummikub fra andre lignende spill fra denne sjangeren er det faktum at du også kan bruke andre spillers brikker, hvis de er på brettet. Og de kan selvfølgelig også bruke din. Dette gir virkelig et element av uforutsigbarhet til Rummikub, og det øker virkelig utfordringen, men også moroa. Det er veldig gøy å kunne ta poeng med alt som ligger på tabellen. Det kan være tider når du står fast og du ikke kan gjøre noen gyldige trekk, men en av de andre spillerne legger noen brikker på brettet, som gir deg en sjanse til å komme inn i spillet igjen. Hvis du virkelig ikke kan gjøre noen bevegelser når det er din tur, kan du alltids få en ny flis fra stabelen, og håpe at det er noe du kan bruke. Eller, hvis du er veldig heldig, kan du få Joker-brikken, som kan fungere som en erstatning for en hvilken som helst annen brikke. Men husk at motstanderne dine også kan bruke denne spesielle flisen. Hvis du noen gang glemmer reglene til Rummikub, kan du alltid spille veiledningsrunden som spillet gir.

Ha det gøy på Spillespille.no med et annet klassisk familiespill og spill Rummikub.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge brikkene og andre elementer i spillet. Hold venstre museknapp på en flis, foreta et utvalg av fliser, og hold knappen nede og dra flisene på brettet.

Lignende spill:

Liker du Rummikub? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien brettspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC