Save The Princess

Gå inn i en verden av Save The Princess og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

I Save The Princess har du et høyt mål, når du forener prinsen og prinsessen i dette fengslende spillet med kjærlighet, strategi og presisjon på Spillespille.no. Med over 40 utfordrende nivåer å erobre, er du inne på et uforglemmelig eventyr som vil teste ferdighetene dine og varme hjertet ditt. I Save The Princess venter en eventyrromantikk mens prinsessen tålmodig venter på prinsen sin på toppen av en ruvende festning. Oppdraget ditt? For å gjenforene dem, selvfølgelig! Det er her din kreativitet og problemløsningsevne kommer inn i bildet. Ved å tegne en sti på lekeplassen, vil du guide prinsen mot hans sanne kjærlighet. Men ikke slipp den linjen for tidlig, siden et mylder av bevegelige hindringer står mellom dem. Timing er alt!

Hvert av de 40+ nivåene tilbyr en unik utfordring som vil sette din fingerferdighet og timing på prøve. Gjør deg klar til å mestre kunsten å tegne strek og utvikle smarte strategier for å overvinne stadig mer komplekse barrierer etter hvert som du går gjennom spillet. Med hver vellykket gjenforening kommer du ett skritt nærmere den ultimate romantiske triumfen. Med den morsomme ragdoll-fysikken som er implementert i Save The Princess, vil du også møte noe som vil etterlate deg med et stort smil om munnen, når du ser prinsen forvrenge kroppen sin på alle mulige måter.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve spenningen ved å gjenforene prinsen og prinsessen mot alle odds på Spillespille.no. Bli med i Save The Princess i dag og fordyp deg i en verden av kjærlighet og strategi. Det er på tide å la hjertet ditt sveve og vettet ditt skinne i denne episke historien om ekte kjærlighet. Er du klar for utfordringen?

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å begynne å tegne linjen, og med venstre museknapp nede, tegn linjen på skjermen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Save The Princess? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.