Shopping Street

Gå inn i en verden av Shopping Street og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste administrasjon spill!

Har du et godt øye for detaljer? Så hvorfor ikke prøve Shopping Street, et spill der du har i oppgave å forskjønne shoppingområdet i den lille byen din med elegante butikker, restauranter og boutiquer? Som enhver begynnelse må du starte i det små, så reisen din vil begynne med bare en liten bistro, med noen få seter.

Men dette er bare begynnelsen. Når du først har startet og lærer deg detaljene i virksomheten din, vil du gi mer fortjeneste og få høyere budsjetter, som virkelig lar deg utvide ditt lille imperium. Etter hvert som du blir mer populær, kan det bli ganske tøft å møte de økende kravene fra markedet, så du må handle strategisk. For å gjøre dette, gjør ditt beste for å lokke kundene til å besøke alle butikkene, slik at presset blir jevnt fordelt. Bruk også parkbenker, telefonkiosker, reklametavler, trafikklys og til og med et busstopp for å tiltrekke kunder til Handlegaten.

Utvikle en bedrift og ha det gøy når du prøver Shopping Street!

Lignende spill:

Liker du Shopping Street? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien administrasjon spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.