Stick Duel Battle

Gå inn i en verden av Stick Duel Battle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Kjemp tappert i de brutale kampene når du går inn på de blodige arenaene til Stick Duel Battle. Dette spillet tar ingen fanger og på slutten av en runde er det enten du eller motstanderen din som står. Med mange forskjellige våpen for å beseire fiendene dine, lar Stick Duel Battle deg kreativt uttrykke hvordan du ønsker å avslutte motstanderne dine.

Du må også mestre utformingen av miljøet og sette opp feller for å få overtaket. Og fordi hvert kart er forskjellig, må du hele tiden tilpasse deg slagmarken for å vinne. For å vinne et spill må du først oppnå poengsummen 5, og du kan spille enten selv, mot en motstander kontrollert av datamaskinen, eller mot en venn.

Med sin intense action og konkurransekraft vil Stick Duel Battle garantert gi deg utallige timer med moro, så besøk Spillespille.no og se hvem som er best.

Lignende spill:

Liker du Stick Duel Battle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.