Stickman Skate: 360 Epic City

Gå inn i en verden av Stickman Skate: 360 Epic City og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sport spill!

Ta tak i skateboardet ditt og gjør deg klar til å utføre de mest vågale triksene i Stickman Skate: 360 Epic City, et morsomt spill der bare de modigste kan fullføre nivåene og få flest poeng. Hopp til rett tid og administrer også hastigheten din for å overleve de mange farene du vil møte på din vei.

Den stiliserte grafikken vil trekke deg inn i byen fra Stickman Skate: 360 Epic City og i tillegg til å være flott å se på, hjelper den også med navigeringen og overlevelsen. I tillegg til grafikken, vil den kule musikken se deg vippe hodet opp og ned til rytmen.

Fra Ollie's til Indy's og Nose Grind's, variasjonen av bevegelser din skater gjør er imponerende, og smidigheten som vises er intet mindre enn fantastisk. Den store delen av Stickman Skate: 360 Epic City er at eventuelle skader som pådras kun er fiktive!

Gå til skateparken med Spillespille.no og ha mye moro når du prøver Stickman Skate: 360 Epic City!

Lignende spill:

Liker du Stickman Skate: 360 Epic City? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sport spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.