Stupid Zombies

Gå inn i en verden av Stupid Zombies og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Zombier har overveldet menneskeheten i Stupid Zombies, og du er den eneste personen som står mellom total utslettelse og frelse. Du bringer med andre ord håp. For å hjelpe deg i din søken etter å ødelegge de hjerneløse zombiene, har du en hagle for å skyte vekk all motstand. Men pass på, ammunisjon er lite, og du må sikte veldig forsiktig slik at skuddene kan sprette, og sikre at miljøet også kan hjelpe deg på oppdraget ditt.

Analyser hvert nivå og bruk alle elementene i det maksimalt. Kanskje du kan bruke noen kasser til å knuse noen zombier, eller skyte en eksploderende tønne for å blåse bort flere zombier samtidig.

I fire gigantiske etapper må du slippe løs ødeleggelser og eliminere alle zombiene, og hvert nivå blir mer spennende enn det før. Stupid Zombies gir virkelig mye intens action, så kom over til Spillespille.no og ha det gøy når du trenger adrenalin.

Lignende spill:

Liker du Stupid Zombies? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.