Table Tennis World Tour

Gå inn i en verden av Table Tennis World Tour og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sport spill!

Vinn verdensmesterskapet i dette anerkjente 3D-bordtennisspillet. Nyt den realistiske fysikken og spill en av de mest praktiserte idrettene i verden, og prøv å slå alle de andre motstanderne fra hele verden. Og det blir ingen enkel oppgave, siden spillet kan være ganske utfordrende. Reglene er ganske enkle, siden hver spiller har to serveringer på rad, og vinneren avgjøres når en spiller har 11 poeng, med minst 2 poeng i ledelsen.

Mens du kontrollerer flaggermusen ved å sveipe med fingeren eller med musepekeren, gjør de intuitive kontrollene det å spille spillet til en lek og virkelig føle deg som en pingpongspiller i verdensklasse. Progresjonssystemet holder deg alltid på tå hev, ettersom jo mer du avanserer i spillet, jo vanskeligere blir motstanderne, akkurat som i det virkelige liv. Ta deg gjennom rekkene og led landet ditt til verdensmesterskapets førsteplass i denne 3D-bordtennisappen.

Lignende spill:

Liker du Table Tennis World Tour? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sport spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.