Taming.io

Gå inn i en verden av Taming.io og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste .io spill!

Overlev i de fantastiske landene til Taming.io, samle ressurser, bli venner med mektige allierte og bygg en sterk landsby som vil overleve farene som lurer landet, når du spiller på Spillespille.no.

For å trives i Taming.io må du først fylle opp verdifulle ressurser ved å treffe trær, busker og steiner. Når du har fått nok av disse, kan du begynne å bygge forskjellige bygninger. Selvfølgelig kan det vise seg å være en stor utfordring å vandre gjennom Taming.io-verdenen for å samle disse viktige aksjene, så vær alltid på utkikk etter andre dyr, spillere eller sjefer, som alltid er ute etter å samle alle dine hardt opptjente ressurser . Selv om det er dyr og sjefer som streifer rundt i landene, er den farligste fienden du må se opp for andre spillere, som kan vise seg å være den mest utspekulerte og dødelige av alle.

Heldigvis kan du forbedre kampsjansene dine hvis du får nok erfaring, som vil heve karakteren din. For å gjøre dette må du velge dine kamper med omhu, og bare kjempe mot fiendene du vet du kan beseire. Og i tillegg til dette kan du også få hjelp av ulike kjæledyr, som kan vokse i kraft også, gjennom de samme midlene som du kan. Og du vil snart se at du må stole på denne ekstra hjelpen fra disse søte skapningene, for jo mer du spiller, jo tøffere blir Taming.io, fordi fiendene og spillerne også blir sterkere. Så det er viktig at du lærer de unike styrkene og ferdighetene til hvert av kjæledyrene dine hvis du ønsker å ha håp om å overleve så lenge som mulig. Spesielt hvis du ønsker å takle sjefene, som er spesielt formidable fiender, som bare de mest utholdende spillerne kan håpe på å beseire. Men belønningene for å beseire denne typen fiender er verdt risikoen, for de gir ut enorme mengder erfaring, gull, og de kan til og med gi deg spesielle kjæledyr som du kan temme, som blir frigjort når du beseirer disse mektige stridende.

En av tingene som er umiddelbart tydelig når du starter Taming.io, er den vakre stiliserte grafikken som frakter deg til dette fantastiske kongeriket. Men ikke la deg lure av denne grafikken, for verden i Taming.io er hensynsløs, og bare de mest målbevisste spillerne kan overleve. Og for å komplementere den søte grafikken, er lydene også veldig avslappende og beroligende, noe som også gir mye til den sjarmerende atmosfæren som Taming.io har.

Gå inn i de magiske landene til Taming.io når du spiller på Spillespille.no og ha det gøy!

Hvordan spille

Bruk piltastene eller WASD-tastene for å flytte rundt, og endre vinkelen karakteren din vender ved å peke musen i ønsket retning. Angrip ved å trykke på venstre museknapp, og bruk venstre museknapp for å samhandle med de ulike elementene i spillet.

Lignende spill:

Liker du Taming.io? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien .io spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC