The Daily Sudoku

Gå inn i en verden av The Daily Sudoku og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sudoku spill!

For å løse talloppgavene du finner i et typisk spill med Sudoku må du bruke logikken din til å fylle 9x9 rutenettet med sifre slik at hver kolonne, rad og de 3x3 mindre rutenettene som utgjør rutenettet inneholder alle sifrene fra 1 til 9. Med et uendelig antall mulige brettkonfigurasjoner, gir Sudoku deg en ubegrenset tilførsel av moro og hjernetrening.

I The Daily Sudoku kan du løse et unikt puslespill hver dag. Dessuten har spillet et arkiv med de nyeste gåtene, så hvis du noen gang går glipp av en, kan du spille den på et senere tidspunkt. Og i tillegg til dette sørger The Daily Sudoku for at det ikke blir en frustrerende opplevelse ved å gi deg muligheten til å gi deg litt hjelp hvis du trenger det. Ikke vær redd for å bruke den, men du kan også eksperimentere så mye du vil og prøve ut forskjellige kombinasjoner, for på Spillespille.no er det ingen penn, papir eller viskelær du trenger å bekymre deg for hvis du plasserer et tall i feil posisjon.

Nyt det daglige spillet Sudoku på Spillespille.no og løs gåten.

Lignende spill:

Liker du The Daily Sudoku? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sudoku spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.