The Impossible Quiz 2

Gå inn i en verden av The Impossible Quiz 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste quiz spill!

Løs nok en serie morsomme og uventede gåter når du spiller oppfølgeren til et unikt spørrespill, The Impossible Quiz 2. I fortsettelsen til originalen, som du også kan spille på Spillespille.no, er oppgaven din nok en gang å forberede hjernen din for en runde med spørsmål som får deg til å tvile på hvert svar du vurderer. I The Impossible Quiz 2, akkurat som i forgjengeren, er nøkkelen til å løse quizen å tenke utenfor boksen og tenke to ganger før du velger et svar. Det som kan virke åpenbart ved første øyekast er sannsynligvis et lurespørsmål. Og med et begrenset antall forsøk på å gå gjennom quizen på én gang, må du nøye vurdere hvert alternativ.

Den uforutsigbare naturen til The Impossible Quiz 2 er noe det har arvet fra det første spillet, så hvis du har litt erfaring med å spille det første spillet, er du kanskje allerede kjent med noen av triksene spillet bruker. Men dette er bare en liten fordel, fordi The Impossible Quiz 2 sørger for å gi deg nye og unike utfordringer. Selvfølgelig, etter at du har funnet ut hva svaret er, vil du lure på hvorfor du ikke skjønte det tidligere, men en del av moroa er å tilpasse deg det unike settet med regler som The Impossible Quiz 2 gir deg. En ting er sikkert, og det er at bare du vurderer hvert svar nøye, vil du kunne komme deg videre og se hvilken premie som venter deg etter at du er ferdig med The Impossible Quiz 2.

Finn svaret på et annet sett med interessante utfordringer når du spiller The Impossible Quiz 2 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Som i det første spillet, bruk venstre museknapp for å velge svaret og samhandle med spillet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra impossible quiz-serien:

  1. The Impossible Quiz

Lignende spill:

Liker du The Impossible Quiz 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien quiz spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.