TikTok Diva Weekly Planner

Gå inn i en verden av TikTok Diva Weekly Planner og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Det er ikke lett å velge antrekk for resten av uken, men denne nydelige influenceren trenger din hjelp! Hun har en veldig travel uke foran seg, så alle råd mottas med takk. Begynn med å velge et uformelt, men stabilt college-antrekk for hennes første skoledag. Akkurat som på sosiale medier har hun mange følgere på college også.

Det kommer til å bli en varm dag fremover, ettersom den lille jenta vår nettopp har blitt invitert til klubben av bestevenninnene sine. Jeg tror ikke det trenger å nevnes at klubbantrekket må være øyegodteri, men samtidig behagelig. Vi vet alle at nattelivet har sin egen signaturstil. La oss velge en kjole for å danse antrekk!

Dag 3: I dag handler det om henne, og stilen hun foretrekker er den opprørske stilen. La oss gå utenfor linjene! Ingenting sier rebell som en skinnjakke!

Og siden en uke ikke ender lett, har vi også nådd den viktigste begivenheten: skoleballdagen. Hvis du tar en nærmere titt i garderoben hennes, vil du bli overrasket over hvor mange elegante kjoler du finner der. Velg kjolen som vil få flest øyne til å bli, og ikke glem: Eleganse handler ikke om å bli lagt merke til, det handler om å bli husket!

Lignende spill:

Liker du TikTok Diva Weekly Planner? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.