Timberman

Gå inn i en verden av Timberman og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Bli med i rekken av over 20 millioner spillere som har omfavnet moroa med Timberman, hyllet som et morsomt spill siden 2014 og fortsatt et elsket spill i 2024! Med en spennende ny oppdatering som nylig ble lansert, kan spillere dykke inn i en verden full av ferskt innhold, inkludert dusinvis av nye karakterer, fengslende miljøer og muligheten til å utvide din egen landsby. I tillegg venter den tidløse appellen ved å hogge virtuelle trær og spenningen ved konkurranse på deg i dette uformelle arkadespillet i gammeldags stil. I Timberman er oppdraget ditt enkelt, men utfordrende: hogge ved og naviger gjennom skogen mens du unngår farlige grener. Selv om oppgaven kan virke grei ved første øyekast, krever det presisjon, timing og raske reflekser å mestre kunsten å hugge tømmer. Med lettfattelig spillmekanikk tilbyr Timberman tilgjengelighet for spillere på alle ferdighetsnivåer, men ekte mestring er forbeholdt de som er villige til å anstrenge seg og øve.

Fordyp deg i en verden full av variasjon ettersom Timberman tilbyr et mangfold av miljøer å utforske og erobre. Med over 100 tømmerhoggere som venter på å bli låst opp, hver med sine unike egenskaper og evner, er mulighetene for tilpasning og personalisering ganske mange. Utfordre deg selv til å nå toppen av suksess ved å klatre på topplistene og sette nye rekorder med dine enestående tømmerhuggingsferdigheter. Med kontroller som er enkle å lære, vil du hakke og unnvike på kort tid. Hvert nytt klikk eller trykk gir en ny utfordring, ettersom du enten må fortsette å hogge deg til toppen av treet eller bare må unngå farene ovenfra. Denne raske typen spilling kan være ganske spennende.

Grip den virtuelle øksen din og forbered deg på et adrenalinpumpende eventyr mens du slutter deg til rekken av Timberman på Spillespille.no og streber etter å hugge virtuelle trær raskere enn noen gang før. Med sin tidløse appell og engasjerende spilling, lover Timberman timer med underholdning og spenning for spillere. Så, slip øksen, rust deg for utfordringen som ligger foran deg, og la den virtuelle skogen på Spillespille.no ekko med lyden av dine triumferende tømmerhogg.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp på hver side av treet for å hogge i den retningen, eller bruk venstre og høyre piltast. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen på hver side av det virtuelle treet.

Lignende spill:

Liker du Timberman? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.