Video Game Tycoon

Gå inn i en verden av Video Game Tycoon og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste administrasjon spill!

Har du lurt på hvordan dataspill er laget? I Video Game Tycoon får du se forretningssiden for å opprettholde et selskap som skaper dataspill. Foruten din nysgjerrighet av å se hvordan dataspill er laget, må du også sørge for at du har en fungerende mus, for i Video Game Tycoon tjener du penger ved å klikke på skjermen. Jo mer penger du har, jo mer kan du investere i din virksomhet.

Video Game Tycoon har massevis av tilpasningsmuligheter, og ved først kan du føle deg overveldet med alle alternativene til disposisjon. Men dette er å forvente når man må drive en virksomhet. Med tiden vil du definitivt mestre reglene for Video Game Tycoon og da får du se hvordan bedriften din stiger til toppen av suksessen.

I tillegg til å klikke for å tjene penger, finnes det også andre ulike måter å tjene penger på. For eksempel, når du har en vellykket lansering av et dataspill, vil du tjene passiv inntekt, som du deretter kan reinvestere i virksomheten. Måten du klikker på på skjermen har også en innvirkning på inntektene du lager. Video Game Tycoon har mange triks som du vil måtte oppdage.

Bli daglig leder i videospillselskapet fra Video Game Tycoon når du spiller på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Video Game Tycoon? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien administrasjon spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.