Vortex 9

Gå inn i en verden av Vortex 9 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skytespill!

Gjør deg klar for en bisarr og fengslende kampverden mens du deltar i harde kamper i Vortex 9. Bevæpn deg selv med en kamplollipop eller et arsenal av skytevåpen og hev din dominans i dette unike riket hvor stilige helter, sinnsyke våpen og eksplosive kamper venter. Vortex 9 er en arena hvor du kan vise frem dyktigheten din og la verden få vite hvem som virkelig er i Vortex-universet. Oppdag 8 fantastiske karakterer, hver med sin egen karakteristiske stil: fra John og Jane til Marvin McSpy, Mr. Goodboy, Jess Purrfect, Hellen D. Mon, Mercydroid og Beelzebox. Utstyr deg selv med dusinvis av sprø skytevåpen, atypiske nærkampvåpen og tunge maskingevær, og sørg for at arsenalet ditt er like mangfoldig som karakterene du kommanderer. Delta i kamper på tvers av forskjellige spillmoduser, inkludert Team Battle, Deathmatch Solo og Capture Point, med løftet om flere spennende moduser i horisonten.

Gå gjennom de forskjellige kartene som Vortex 9 har å tilby, hvert sett i det fantastiske landskapet i spilluniverset. Fordyp deg i det dynamiske spillet og utforsk vakre steder som fungerer som bakteppet for dine intense kamper. For hver kamp har du et mangfoldig utvalg av våpen til din disposisjon, og du vet aldri hvor mange du trenger for å overleve og beseire de andre spillerne på kartet. Kanskje du kan kaste en granat og deretter bruke maskingeværet for å komme til topplasseringen på ledertavlen, eller du kan til og med bruke et nærkampvåpen for å komme nært og personlig med motstanderne på kartet.

Omfavn den sprø atmosfæren i kamp og uttrykk din individualitet gjennom de mangfoldige og eksentriske karakterene. Glans deg inn i den uforutsigbare og spennende verdenen til Vortex 9 på Spillespille.no og gjør deg klar for intens action.

Hvordan spille

Bruk WASD-tastene for å bevege deg rundt, trykk på venstre museknapp for å skyte, høyre museknapp for å zoome inn, og bruk nummertastene, 1 til 5, for å bla gjennom de tilgjengelige våpnene dine.

Lignende spill:

Liker du Vortex 9? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skytespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC