Word Search

Gå inn i en verden av Word Search og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste finn ord spill!

Lær nye ord og se hvor godt du finner ordene på tavlen når du velger Word Search, et morsomt ordspill der oppmerksomhet på detaljer gir deg flest poeng. Du kan velge fra et bredt utvalg av kategorier, fra frukt til datamaskiner eller til og med land, samt fra 6 forskjellige språk, som også kan gjøre Word Search til et morsomt læringsverktøy som kan hjelpe deg å mestre et språk.

Reglene for Word Search er ganske enkle: du har en liste med ord øverst på skjermen og en haug med tilsynelatende tilfeldige bokstaver under den. Du må skanne tavlen nøye og prøve å finne ordene og deretter koble hver bokstav en etter en for å fjerne den fra listen. Mens alt til å begynne med kan virke som om det bare er et rotete rot, vil du etter en stund begynne å se noen mønstre, og det er da moroa begynner.

Se hvor oppmerksom du er når du spiller ordspill på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Word Search? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien finn ord spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.