Wordoku

Gå inn i en verden av Wordoku og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Test tålmodigheten og organisasjonsevnen din når du spiller Wordoku på Spillespille.no. I Wordoku har du et brett fullt av tilfeldige bokstaver og nederst på skjermen har du et sett med andre tilfeldige bokstaver, og oppgaven din er å lage kolonner, rader og områder på 3x3 unike karakterer. Tenk nøye før hvert trekk fordi, akkurat som i sjakk, kan du bruke de gyldige alternativene dine på kort tid hvis strategien din ikke er den rette.

Heldigvis har Wordoku flere vanskelighetsgrader, så du kan starte på nybegynnernivå, og når du først har lært hvordan reglene i spillet fungerer, kan du gå videre til de høyere vanskelighetsgradene og virkelig bli en mester i å bestille bokstaver. Med trening kan du til og med nå et stadium hvor du kan løse nivået uten problemer. En tilleggsbonus ved å spille gåtespill som Wordoku er også at du blir bedre på puslespill generelt.

Spill et annet morsomt spill som tester logikkferdighetene dine på Spillespille.no.

Hvordan spille

Lag kolonner, rader og firkanter med 3x3 unike bokstaver ved å klikke på de tomme cellene fra brettet og velge de riktige bokstavene fra stabelen nederst på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Wordoku? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.