Words in Ladder

Gå inn i en verden av Words in Ladder og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste finn ord spill!

Nok et nytt ordspill venter på deg på Spillespille.no når du spiller Words in Ladder. Som andre ordspill er målet med Words in Ladder å ha det gøy med ordforrådet ditt, og i Words in Ladder gjør du dette ved å koble sammen bokstavene på skjermen. Men det som gjør Words in Ladder forskjellig fra andre ordspill, er det faktum at det er mer strategi involvert enn det du ellers kan forvente av denne typen spill. Her må du lage ved å bruke ordet som ligger på bordet som grunnlag for nye. Og du kan bare legge til en bokstav, slippe en bokstav eller omorganisere bokstavene i ordet på skjermen hvis du vil lage et gyldig ord. Dette betyr også at du må være forsiktig og uttømme alle mulige ordkombinasjoner, før du endrer strukturen på en måte som blir for dramatisk.

Ved å kombinere reglene for andre klassiske ordspill med denne nye ideen om å bruke det nåværende ordet som din base for nye, tilbyr Words in Ladder nye utfordringer til spillere som liker ordspill. Foruten å teste vokabularet ditt har du også en timer som hele tiden tikker ned, og du må finne så mange ord du kan før den når null. På denne måten får du også sjansen til å lære nye ord, og du får et nytt utvalg bokstaver som du kan prøve og matche. Du vil også motta en poengsum etter hvert ord du lager, og det gis avhengig av antall bokstaver dette ordet har. En annen poengfaktor er hvilken type operasjon du har brukt for å danne dette ordet.

Lær nye ord og øv på ordforrådet ditt når du spiller Words in Ladder på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge bokstaven og for å dra en linje mellom bokstavene for å lage et ord. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Words in Ladder? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien finn ord spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.