Yummy Tales 2

Gå inn i en verden av Yummy Tales 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

Yummy Tales er tilbake og det er bedre enn noen gang! Gjør klar for at den søthet overbelastes nok en gang og bli med på de herlige dyrene fra de lekre feltene i Yummy Tales på et morsomt eventyr. Den vakre grafikken som du kan bli brukt til fra Yummy Tales er til stede i denne fortsettelsen av serien, den glade musikken har gjort comeback, og de morsomme reglene er fortsatt like.

Yummy Tales 2 er et veldig avslappende spill, at du kan spille når du vil uvind og klarne hodet. Å utvikle seg gjennom nivåene alt du har å gjøre er å spille med styrekonfigurasjonen på en slik måte du passer til tre grønnsaker eller frukter av samme type i en rett linje. Å gjøre dette vil fjerne dem fra styret.

Med over 900 nivåer for å komme seg gjennom, får du muligheten til å mestre reglene og bli ganske eksperten i Yummy Tales 2. I tillegg til det er det også daglige oppdrag og utfordringer som du kan spille, ytterligere utvider de puslespill som du kan fullføre.

Gå tilbake til verden av Yummy Tales på Spillespille.no og gjenoppdage gleden over dette glade spillet!

Lignende spill:

Liker du Yummy Tales 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.