Zombie Number

Gå inn i en verden av Zombie Number og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Øv på matematiske ferdigheter og eliminer zombier når du spiller Zombie Number, et morsomt spill der du må løse matematiske ligninger riktig så raskt du kan, hvis du ikke vil bli overveldet av zombiehorden.

For å bekjempe invasjonen og overleve, må du ha en viss behendighet med matematikk. Men ikke bekymre deg hvis du ikke er fullt så dyktig til å begynne med, for etter at du har spilt Zombie Number en stund, bør matematiske evner absolutt forbedres, og addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon vil være ting som ikke vil skremme deg like mye. Zombie Number har en spillmodus som tester hastigheten din i en spesifikk operasjon, så du vil ha en som tester addisjonen din, en som tester subtraksjonen din og så videre. Og etter at du har blitt mer komfortabel med spillet, kan du prøve modusen som kombinerer dem alle.

Mens karakteren du kan kontrollere kan opprettholde noen få treff, ikke tro at du er uovervinnelig! Enten løser du ligningen og låser opp våpenets skyteevne, eller så må du prøve igjen.

Bli bedre til å løse matematiske ligninger på Spillespille.no og bekjemp zombie-invasjonen i Zombie Number.

Hvordan spille

Velg en av spillmodusene som er tilgjengelige: addisjon, subtraksjon, multiplikasjon, divisjon eller velg tilfeldig modus, som er en kombinasjon av alle modusene ovenfor. Hver av disse tester en spesifikk matematisk operasjon. Bruk kalkulatoren nederst på skjermen for å velge de riktige tallene som løser ligningen som hver zombie har knyttet til seg for å skyte pistolen din.

Lignende spill:

Liker du Zombie Number? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.