99 Balls

Gå inn i en verden av 99 Balls og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Med sitt vanedannende spill er 99 Balls et av disse spillene som definitivt vil gi deg lyst til å spille bare én runde til for å få en bedre poengsum. Men en bedre poengsum er ikke alt som betyr noe, siden det strategiske spillet er veldig tilfredsstillende, spesielt når du mestrer hvordan du best planlegger banene dine.

Spillet setter et unikt spinn på den klassiske Breakout, og det er at hver blokk du treffer må treffes et visst antall ganger for at den skal forsvinne. Disse tallene vises på klossene. Et annet unikt element er at du skyter flere og flere baller etter hvert som du går gjennom scenen. Og ta i betraktning at du bare kan velge banen, og du kan ikke endre fra hvor ballene vil starte. De starter alltid fra midten av skjermen.

Med litt Tetris-inspirasjon lagt til, inntar 99 Balls en lignende tapstilstand, og etter hver gang du kaster ballene kommer klossene sakte mot spilleren, og de nye klossene vil alltid kreve flere treff for at de skal forsvinne.

Kom og spill på Spillespille.no og få den beste poengsummen i 99 Balls!

Lignende spill:

Liker du 99 Balls? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.