Adventure Drivers

Gå inn i en verden av Adventure Drivers og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Dra til en fjern øy og opplev et eventyr som bare er en gang i livet. Det som venter deg her er et vanvittig 2D-billøp hvor berømmelse, ære og skatter står på spill! Start med en treg, men pålitelig gammel hippie-minibuss og ikke bekymre deg for å krasje den, for alle kjøretøyene i spillet er uforgjengelige! Løpene blir mer og mer spennende, ettersom bomber eksploderer, biler velter eller andre førere, som er like fast bestemt på å vinne, bare suser forbi deg. Vær alltid på utkikk etter alle utfordringene foran deg og vær klar til å hoppe over hindringer, samle mynter, skattekister og ulike power ups, og prøv å trykke på akselerasjonspilene for å få fartsøkning.

For den ekstra farten, bruk nitroen eller andre godbiter som du fikk underveis. Utforsk øya og lås opp nye utfordringer, samtidig som du låser opp andre biler og diverse andre oppgraderinger. Oppdraget er enkelt, vinn alle 30 sporene. Har du det som trengs?

Lignende spill:

Liker du Adventure Drivers? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.