Arrower

Gå inn i en verden av Arrower og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Arrower er et spennende spill der fokuset ditt er å bruke piler for å ødelegge fiender. Det kommer ikke til å bli lett siden det alltid er utfordringer du må møte. Hvert nytt nivå kommer med sin egen del av særegne utfordringer du må møte. Det alene gjør det utrolig givende og morsomt. Hver gang du spiller Arrower vil du bli overrasket over kvaliteten og de spennende ideene som kommer til bordet.

I Arrower har du 2 kapitler, hver med flere nivåer å spille gjennom. Det er derfor det er et flott spill å sjekke det ut, fordi det tilbyr en veldig engasjerende opplevelse, samtidig som det tilbyr noe kreativt og nyskapende. Det alene er noe som vil bidra til å presse grensene på en veldig god måte hele tiden.

Det du vil like med Arrower er at spillet er veldig interessant å gå gjennom, og det fortsetter å skille seg ut som en av de beste opplevelsene der ute når det kommer til bueskyting. Det faktum at du kan teste ut en rekke unike utfordringer er fantastisk, og du vil bli overrasket over det morsomme spillingen og spennende ideene som er tatt med i miksen. Du kan spille Arrower akkurat nå på Spillespille.no.

Hvordan spille

Velg den gule pilen, enten ved å bruke venstre museknapp hvis du bruker en PC eller trykk på dem hvis du er på en mobil enhet, for å lede dem mot den gule boksen. Pilen vil bevege seg i retningen den peker (opp, venstre, høyre eller ned). Underveis kan du også bruke forskjellige spesialbokser for å hjelpe pilene med å finne den rette banen, som å endre retningen de peker mot eller ved å fungere som en vegg for å blokkere banen deres.

Lignende spill:

Liker du Arrower? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.