Pipe Mania

Gå inn i en verden av Pipe Mania og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Pipe Mania er et spennende, morsomt og morsomt puslespill hvor du har dusinvis av forskjellige nivåer å spille gjennom. Ideen er alltid den samme, du må koble til rør og lede vann mot målet ditt. Selv om det starter lett, blir Pipe Mania stadig mer utfordrende, og du vil finne deg selv å teste ferdighetene dine mens du kobler sammen rør slik du vil.

Noen av nivåene har en rekke måter du kan fullføre dem på, noe som ytterligere bidrar til spillopplevelsen og moroa du kan ha her. Med Pipe Mania er ingen to nivåer like, og hver gang får du prøve noe nytt og teste ferdighetene dine. Pipe Mania er et spill som får deg til å tenke, som bringer mye lykke og morsomme øyeblikk inn i miksen.

Hvert nivå har sin egen løsning, og spillet vil stadig bringe inn nye utfordringer du må oppfylle. Det er mulig å prøve hvert nivå på nytt så mange ganger du vil. Så selv om et av nivåene er vanskelig, vil det ikke være noe problem, siden du vil kunne fullføre det til slutt.

Prøv ferdighetene dine til å løse oppgaver og se hvor langt du kan komme i Pipe Mania, bare på Spillespille.no!

Hvordan spille

Velg riktig rørretning ved å banke på den til den peker på en slik måte at væsken fritt kan strømme fra den ene enden til den andre

Lignende spill:

Liker du Pipe Mania? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.