Avoid Dying

Gå inn i en verden av Avoid Dying og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Avoid Dying har et enkelt premiss: bruk den fantastiske buen din til å skyte mot målene, og uansett hva du gjør, sørg for at de treffer målet! Hvis skuddene dine glipper, vil du kutte snoren bak dem, noe som vil frigjøre den massive blokken med pigger som sitter rett over hodet ditt.

I begynnelsen starter Avoid Dying lett, og utfordringen er ikke veldig høy, fordi du bare trenger å skyte på ett stillestående mål. Men så snart du begynner å samle noen poeng vil du definitivt se en økning i utfordringen, da du vil se at du må skyte flere mål, og på toppen av det kan de også bevege seg opp og ned! Bra at det alltid er gøy å skyte mot målene.

Med sitt minimalistiske design er Avoid Dying et flott spill å spille når du har noen øyeblikk til overs og du vil slappe av. Spill det på Spillespille.no og se hvilken poengsum du kan nå.

Lignende spill:

Liker du Avoid Dying? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.