The Spear Stickman

Gå inn i en verden av The Spear Stickman og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Klar sikt skyt! Husk denne sekvensen, for i The Spear Stickman må du mestre denne sekvensen for å beseire fiendene dine. Det er overraskende hvor spent en duell kan bli når alt du trenger å gjøre er å bare stå stille og skyte. Det å ikke kunne unnslippe har sikkert noe med det å gjøre.

The Spear Stickman starter sakte, og den ber deg bare kjempe mot én fiende, men jo bedre du blir, jo flere fiender kommer for å prøve å ta deg ned. Ta deg bokstavelig talt ned, siden dere begge står på en spinkel plattform. Ingen vet hvordan du kunne ha kommet dit, men det som betyr noe nå er hvordan du overlever. Som du forventer, betyr det virkelig hvor du treffer angriperne dine, så prøv å sikte mot hodet for å ta motstanderne dine ned på et øyeblikk. Og ikke bekymre deg for ammunisjon, siden du har en ubegrenset tilførsel av spyd for å eliminere den som står i veien for deg. Igjen, ikke tenk for mye på hvor du stakk alle disse spydene, og hvor du skal oppbevare dem hvis du står på en enkelt plattform.

Og du trenger mange spyd fordi, ettersom nyheter om din styrke høres over hele landet, vil flere og flere fiender angripe deg, og de er ikke hyggelige nok til å vente på sin tur. Hvis du ikke kaster spydene fort, vil du snart bli overveldet.

Sikt og skyt trygt og vær den siste som står når du spiller The Spear Stickman på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du The Spear Stickman? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.