Basket Battle

Gå inn i en verden av Basket Battle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste basketball spill!

Hvis du liker basketball, så kjenner du altfor godt spenningen ved å se ballen sakte nærme seg målet og spent se frem til utfallet. I Basket Battle er målet å sette ballen gjennom kurven i intens saktebevegelse. Etter en kort tutorial hvor du lærer hvordan spillet spilles, blir du kastet ut i en duell mot en annen spiller. Begge må kjempe for å få ballen inn i kurven, men i motsetning til den ekte basketballen som du kanskje allerede er kjent med, i Basket Battle har begge spillerne sine egne baller, og dere må begge ta poeng. Men to forskjellige baller og kun ett mål betyr at du må sørge for at motstanderens ball ikke kommer gjennom kurven, mens din gjør det. Dette kan oppnås enten ved å blokkere motstanderen med din egen ball, eller ved å være mye raskere enn de er. Uansett hvordan du velger å score poeng, er det som følger en intens akrobatisk kamp mellom to spillere.

Kontrollene til Basket Battle er enkle å lære, og sakte film som brukes når du forbereder deg på å skyte ballen hjelper med å sikte, men ikke tro at dette gjør spillet enkelt. Når duellen begynner, ser du deg selv hele tiden hoppe rundt på banen og prøve å utmanøvrere motstanderen din, og stadig sette i balanse hvis du skulle prøve å score eller prøve å forsvare deg mot den andre spillerens skudd.

Spill en morsom basketballkamp med en unik vri på Spillespille.no når du prøver Basket Battle.

Hvordan spille

Hvis du spiller på en PC, må du trykke på venstre museknapp for å begynne å sikte skuddet og slippe i retningen du peker mot for å slippe ballen. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen og slipp fingeren for å ta bilder.

Lignende spill:

Liker du Basket Battle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien basketball spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.