Battleships Pirates

Gå inn i en verden av Battleships Pirates og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste eventyr spill!

Spill et klassisk brettspill på Spillespille.no, hvor litt flaks og strategi vil sørge for at du er den første som senker motstanderens skip, før de ødelegger flåten din. Battleships Pirates er et spill basert på det populære brettspillet Battleship. I dette spillet har du en flåte av skip til din disposisjon, hver med sine egne størrelser, og du må plassere dem på brettet. Du må være kreativ med hvordan du arrangerer formasjonen din, for å ha en god plassering av skipene dine er halve kampen i Battleships Pirates. Jo mer overraskende plasseringene dine er, jo større er sjansen for å forvirre motstanderen din, noe som vil ta deg ett skritt nærmere den ettertraktede seieren.

Etter at du er fornøyd med kampformasjonen din, begynner den andre halvdelen av Battleships Pirates. I denne delen må du angripe motstanderen din, men det som gjør brettspillet så unikt er det faktum at du ikke ser fiendens flåte. Først må du ta skudd helt tilfeldig, med bare håp om å treffe noe. Når du klarer å lande en vellykket streik, er det da moroa virkelig begynner. I likhet med dine egne skip har hvert av fiendens fartøy unike størrelser, og du må treffe hele et skip for å synke det fullstendig. Når du vet dens posisjon, må du raskt finne ut hvordan dens rotasjon, så vel som typen.

En ting som skiller Battleships Pirates fra det elskede brettspillet det hentet sin inspirasjon fra, er det faktum at dette spillet har en interessant historie og karakterer og flere nivåer, så spillet føles virkelig som en reise på havet, sammen med ditt trofaste mannskap , som du kan bli knyttet til på oppdraget ditt for å bli den beste kapteinen havet noensinne har kjent. Legg til interessante overganger når viktige hendelser skjer under et oppdrag, og du kan si at Battleships Pirates har en unik stil. Et annet tillegg til den klassiske opplevelsen du allerede kjenner og elsker, er at du også kan utstyre enhetene dine med interessante evner, som i stor grad kan endre utfallet av et nivå.

Gå på et sjøeventyr når du spiller Battleships Pirates på Spillespille.no og led mannskapet ditt til seier!

Hvordan spille

For å samhandle med elementene i spillet kan du enten bruke venstre museknapp, hvis du bruker en PC, eller ved å trykke på skjermen, hvis du spiller på en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Battleships Pirates? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien eventyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.