Robo Battle

Gå inn i en verden av Robo Battle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste eventyr spill!

Spill som en søt, men dødelig robot når du velger Robo Battle på Spillespille.no og prøver å komme til slutten av reisen, som består av 18 nivåer, fylt med interessante og morsomme møter. For å komme til neste nivå, må du bruke våpenet ditt mot de dødelige fiendene som dukker opp i veien for deg, men du må også vite når den beste tiden er å slå til og når det er best å dra, slik at du kan kjempe en annen dag. Noen ganger er det best å prøve å unngå farene. Og når du ser lasere, pigger eller spinnende sagblad, kom deg unna så fort du kan.

Fabrikknivåene fra Robo Battle er varierte og unike, og hver av dem har forskjellige utfordringer du må overvinne. Og hvis du liker å samle på ting, bør du vite at det er 54 spesielle mynter du kan finne i verden. Ved å navigere nøye gjennom omgivelsene, delta i presis hopping eller i kamp når retrett ikke er et alternativ, er det ett kort skritt unna å vinne nivåene. Ved å kombinere stille øyeblikk når du trenger å finne ut hvordan du kommer deg til neste plattform, med øyeblikk av hektisk kamp, holder Robo Battle ting interessant gjennom hele varigheten.

Gå på et morsomt eventyr med en søt robot når du spiller Robo Battle på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk piltastene til å flytte til venstre, høyre eller trykk opp for å hoppe, og bruk mellomromstasten for å skyte. Hvis du er på en mobilenhet, vil disse knappene vises nederst på skjermen, og du må trykke på dem for å utføre sine respektive handlinger.

Lignende spill:

Liker du Robo Battle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien eventyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.