Block Champ

Gå inn i en verden av Block Champ og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

I Block Champ har du makten til å ordne blokkene som er gitt deg på en slik måte at de danner en rett linje med blokker fra den ene enden til den andre. Så det er litt som Tetris, men uten det ekstra trykket av raskt fallende brikker, må du raskt finne ut hvor de må falle.

Men ikke la det få deg til å tro at Block Champ er et enkelt spill. Tvert imot, siden konfigurasjonen av brettet noen ganger virkelig vil etterlate deg uten noen formening om hvordan du skal gå videre. For å hjelpe deg er det noen blokker med en lynflis på, og hvis du kan plassere to lynfliser på samme linje vil det dukke opp et stort lyn som vil ødelegge hele linjen. Gjør dette strategisk og du kan få flere poeng. På den annen side er det noen fliser du må eliminere to ganger for at de skal forsvinne, så vær alltid klar over deres posisjon.

Spill et unikt spill som tar formelen til Tetris og gjør det til noe litt annerledes når du spiller Block Champ på Spillespille.no.

Lignende spill:

Liker du Block Champ? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.