Sorting Sorcery

Gå inn i en verden av Sorting Sorcery og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Kaos hersker i de mystiske rammene til det magiske slottet på Spillespille.no når du spiller Sorting Sorcery, hvor du får besøke et lunefullt rike hvor gryter, krystaller, sopp og en mengde fortryllede ingredienser er spredt tilfeldig, i påvente av den behendige berøringen av en dyktig trollmann for å gjenopprette orden. Det er en forvirrende knipe, men frykt ikke, for din organisatoriske dyktighet er nøkkelen til å løse dette magiske rotet. På hvert nivå i Sorting Sorcery vil du møte en unik utfordring: å omorganisere de forheksede gjenstandene og gjenopprette harmonien i slottets lagerrom. Klokken tikker, men ikke la hastverk forvirre dømmekraften din. Effektivitet er navnet på spillet her, ettersom jo færre bevegelser du gjør, desto større vil din mestring over den mystiske kunsten bli.

Når du går dypere inn i det fortryllede slottet, vil du møte en rekke hekseaktige, skumle og rett og slett mystiske ingredienser. Fra boblende gryter til glitrende krystaller, hver gjenstand presenterer sitt eget puslespill som skal løses. Men frykt ikke, uforferdet trollmann, for med nøye planlegging og et snev av magi kan du tjene tre stjerner på hvert nivå og bevise deg selv som den ultimate sortereren av trolldom. Selvfølgelig gir grafikken og lydene virkelig mye til den generelle atmosfæren til Sorting Sorcery, og du vil raskt bli dratt inn i den magiske atmosfæren som spillet har forberedt. Og selv om sortering kan bli vanskelig til tider, spesielt på de senere nivåene, vil den fortryllende og avslappende spillingen vise seg å være en fin måte å slappe av på.

Med femti nivåer av magisk kaos å erobre, lover Sorting Sorcery timer med underholdning for hekser, trollmenn og puslespillentusiaster. Så spiss tryllestavene, støv av tryllebøkene og forbered deg på å legge ut på et sorteringseventyr på Spillespille.no. Det magiske slottet venter, og bare du kan gjenopprette orden i dets mystiske haller.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge et element i hyllene og klikk på et tomt sted på en annen hylle for å plassere elementet du har valgt. Trykk på disse elementene hvis du spiller fra en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Sorting Sorcery? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.