Blue Box

Gå inn i en verden av Blue Box og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Utfordre logikkferdighetene dine på Spillespille.no med et annet spill som setter tankegangen din på prøve når du velger Blue Box. Som du forventer av tittelen på spillet, i Blue Box må du kontrollere en boks og hoppe på de nummererte plattformene til tallet som er gravert på dem når null. Hver gang du hopper på en boks, går tallet ned med én. Men vær forsiktig, for når boksen når null, forsvinner den rett og slett fra nivået, og har du ikke noe å sitte på går du også ned med den. For å gå videre til neste nivå i Blue Box må du sørge for at alle boksene med tall på når null. Men dette er lettere sagt enn gjort, fordi du bare kan hoppe fra en boks til en annen gjennom et lite hopp, og derfor må du alltid tenke deg om to ganger før hvert trekk. Det vil sikkert være tider når du finner ut at du hoppet for mange ganger på ett sted, og du må starte nivået på nytt.

Men det er den morsomme delen av Blue Box, planleggingen av bevegelsene dine og hvordan du bør hoppe fra det ene stedet til det neste. Spesielt på de senere nivåene, hvor du må være mye mer forsiktig med rutene dine, siden det er et større antall plattformer du må navigere gjennom. Selv om dette gjør ting vanskeligere, kan du enkelt se hvor du gjorde en feil og raskt prøve igjen og gjøre det bedre neste gang. Fordi det er et rent tenkespill og det er ingen tidsbegrensninger eller hindringer du må unngå, kan du finne ut at det å spille Blue Box er en ganske avslappende opplevelse. Den fargerike grafikken og den glade musikken hjelper absolutt med dette også! Det er bedre å ha en behagelig bakgrunn å se på, spesielt hvis oppgaven din er å fokusere intenst på skjermen foran deg, og i Blue Box er en beroligende sommer- eller vårbakgrunn avbildet.

Hopp fra en plattform til den neste og gå videre gjennom nivåene når du spiller Blue Box på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC kan du bruke pilknappene til å flytte enten til venstre eller høyre, eller du kan klikke på hver side av skjermen for å bevege deg i den retningen. Hvis du bruker en mobilenhet, må du trykke på siden av skjermen du vil hoppe mot.

Lignende spill:

Liker du Blue Box? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.