Geometry Jump

Gå inn i en verden av Geometry Jump og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Geometry Jump er et av de raskeste spillene du kan spille på Spillespille.no, og hvis du ikke er forberedt på den intense handlingen spillet gir deg, vil du aldri oppnå en høy poengsum. I kjernen har Geometry Jump et enkelt premiss: naviger i miljøet ved å hoppe på plattformene som er fordelt med jevne mellomrom. Med et øyeblikk kan du raskt se at disse plattformene er plassert i avstander som varierer mellom dem, og dette er det viktigste du må se etter i Geometry Jump, fordi du raskt må tilpasse deg disse avstandene, og enten velg å hoppe en større distanse, eller hoppe en kortere distanse.

Og hvis du ikke reagerer raskt nok, vil en diger sag komme og sette en stopper for din nåværende løpetur. Selv om det å ha bare to knapper å huske på kan få deg til å tro at spillet blir enkelt, vil du umiddelbart vurdere dette på nytt når du ser hvor raskt ting skjer etter at du har startet. Men etter at du har spilt og mislykket flere ganger, vil du begynne å komme inn i flyten av ting, og du vil se at du blir bedre og bedre, og poengsummene dine vil fortsette å bli bedre.

Grafikken og musikken kan være minimalistisk, men dette hjelper designet i spillet, fordi fokuset er på reaksjonstidene dine, og når du starter en runde med Geometry Jump legger du kanskje ikke merke til noe annet, bortsett fra den neste plattformen du har å hoppe på.

Start løpeturen til den høyeste poengsummen når du spiller Geometry Jump på Spillespille.no!

Hvordan spille

Geometry Jump kan spilles ved å bruke et tastatur. Hvis du trykker på enten høyrepilen eller S-tasten, utfører karakteren et langt hopp, og hvis du trykker enten venstrepilen eller A-tasten, vil karakteren utføre et lite hopp. Hvis du spiller på en mobil enhet, hvis du trykker i venstre side av skjermen vil boksen gjøre et lite hopp, og hvis du trykker på høyre side av skjermen, vil boksen gjøre et langt hopp.

Lignende spill:

Liker du Geometry Jump? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.