Brain For Monster Truck

Gå inn i en verden av Brain For Monster Truck og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Brain For Monster Truck kombinerer puslespill, bilspill og tegnespill og gir deg en unik og morsom opplevelse, som kan tilby deg utallige timer med moro gjennom de mange nivåene. Fordi den har elementer fra tre vidt forskjellige sjangre, kan Brain For Monster Truck appellere til mange forskjellige spillere, og denne særegne blandingen av regler sikrer at moroa, men også utfordringen, på hvert enkelt nivå forblir høy, og overraskelsene fortsetter å komme til slutten.

Som du forventer av et spill med biler, må du kjøre et kjøretøy veldig forsiktig, samtidig som du samler så mange stjerner du kan til du når målstreken. Men i motsetning til andre bilspill i Brain For Monster Truck må du tegne veien du skal reise på. Det er avgjørende at broene du tegner ikke har for mange støt på seg, for hvis du mister den dyrebare lasten din fra bagasjerommet, må du starte nivået på nytt. Mye ansvar hviler på dine skuldre, men å finne løsningen på gåten vil garantert glede deg.

Sett kjøre-, tegne- og tenkeferdighetene dine på prøve på Spillespille.no når du spiller Brain For Monster Truck.

Hvordan spille

Bruk musen til å tegne linjer på skjermen. Disse linjene vil bli til veier som du kan reise på for å samle stjernene og nå målstreken. Bruk venstre og høyre piltaster eller trykk på pilene i nedre venstre hjørne av skjermen for å flytte lastebilen.

Lignende spill:

Liker du Brain For Monster Truck? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC