Bubble Dragons Saga

Gå inn i en verden av Bubble Dragons Saga og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste dyr spill!

Hjelp en babydrage med å komme seg ut av skallet og ha det gøy i Bubble Dragons Saga, et unikt bobleskytespill hvor du må fjerne alle boblene som har fanget drageegget, og det stopper det fra å klekkes. Handlingen er ganske eksplosiv i Bubble Dragons Saga, og du får ikke bare vanlige bobler å skyte, men også de som kommer med spesielle krefter, som har forskjellige effekter når de treffer andre bobler. Så forvent ting som miner og alle slags andre, som gjør brettet til et visuelt skue som du sjelden ser i et spill av denne typen.

Som navnet sier, vil du gå på et helt eventyr i Bubble Dragons Saga, og med det store antallet nivåer kan du forvente å ha mye moro når du spiller dette spillet. Og når premien for å fullføre et nivå er å se utseendet til et søtt drageansikt, vil du garantert fortsette å komme tilbake til Spillespille.no og se denne historien til slutten.

Lignende spill:

Liker du Bubble Dragons Saga? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien dyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.