Bubble Shooter Arcade 2

Gå inn i en verden av Bubble Shooter Arcade 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Bubble Shooter Arcade 2 er oppfølgeren til den berømte Bubble Shooter Arcade, og på Spillespille.no kan du nyte bobleskytingen i all sin prakt, bare ett kort klikk unna. Med splitter ny grafikk og effekter leverer Bubble Shooter Arcade 2 den klassiske opplevelsen du allerede kjenner og elsker, men har mange kule nye funksjoner som skiller den fra den første oppføringen i serien. I tillegg til noen nye grafiske alternativer, tilbyr Bubble Shooter Arcade 2 deg også muligheten til å bytte ut boblene som er klare til å bli avfyrt. Og å rydde boblene er en oppgave som må fullføres ganske raskt, siden to nye rader med bobler legges til på brettet hvert 15. sekund, og når en rad med bobler passerer en bestemt linje, må du starte nivået på nytt. En annen ting å huske på er det faktum at nederst på skjermen er det lommer som har tall på dem, og etter at du klarer å løsne boblene fra stabelen, kan de falle i en av disse, noe som gir deg et visst antall poeng.

Som du kanskje forventer av et bobleskytespill, i Bubble Shooter Arcade 2 må du skyte bunken med bobler slik at minst tre eller flere bobler av samme farge er koblet sammen. Hvis du oppnår dette, fjernes disse boblene fra brettet, noe som ikke bare gir deg poeng og rydder brettet, og gir deg mer tid, men det kan også skape en bane for å skyte en stabel med bobler som tidligere var utilgjengelige. Og hvis du fjerner mange bobler på en gang, fylles powerbaren din opp raskere, noe som kan gi deg alle slags morsomme spesialbobler, som de som kan matche bobler i alle farger. Når du velger hvilke mål du vil skyte mot, må du alltid huske på at det også er denne linjen du kan fylle opp. Å ha en god strategi kan vise seg å være mer fordelaktig enn å bare skyte på den første bunken med bobler du ser.

Nyt oppfølgeren til en klassiker når du spiller Bubble Shooter Arcade 2 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk museknappen til å sikte og trykk på venstre museknapp for å skyte boblene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i retningen du vil fotografere.

Lignende spill:

Liker du Bubble Shooter Arcade 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.