Particles

Gå inn i en verden av Particles og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Bubble shooter-spill er noen av de mest kjente uformelle spillene du kan spille, og Particles er et godt valg hvis du vil oppleve dem. Med elegant og minimalistisk grafikk, full av livlige farger, lokker Particles deg til å spille en runde til og fanger oppmerksomheten din mens du prøver å oppnå den høyeste poengsummen. Dessuten, med sine enkle kontroller og regler som ikke er kompliserte i det hele tatt, kan du alltid stole på at denne typen spill får tankene dine vekk fra dagens bekymringer.

Det første du kanskje legger merke til når du laster opp Particles er et nivå, fylt med sirkler i forskjellige farger, og nederst på skjermen kan du se en annen rad med sirkler, og en pil som peker til den første stabelen. Målet med spillet er å sikte og skyte de nederste sirklene mot stabelen ovenfra, på en slik måte at du matcher minst tre sirkler av samme farge. Klarer du å få til dette, fjerner du de valgte sirklene fra spillebrettet. I hovedsak høres dette enkelt ut, men du vil snart finne ut at strategi er en veldig viktig faktor, fordi du må planlegge fremover med omhu, hvis du vil ha flere og flere poeng.

Med sin minimalistiske design og morsomme spilling er Particles nok en morsom og avslappende opplevelse du kan prøve på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å sikte og trykk på venstre museknapp når du vil skyte. Hvis du bruker en mobil enhet, må du trykke på skjermen for å velge retningen på bildet.

Lignende spill:

Liker du Particles? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.