Bubble Shooter Online

Gå inn i en verden av Bubble Shooter Online og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Klargjør målet ditt i denne klassiske spillopplevelsen og nyt Bubble Shooter Online på Spillespille.no. Som navnet antyder, i Bubble Shooter Online må du skyte på en slik måte at du kobler til minst tre bobler som har samme farge, for å fjerne dem fra brettet. Jo flere bobler du fjerner, jo høyere poengsum får du. Men å skyte forsiktig er ikke det eneste målet og ikke den eneste grunnen til at du vil fjerne boblene fra brettet, for etter hvert skudd beveger boblebunken seg sakte fremover, og hvis boblene kommer forbi den stiplede linjen fra bunnen av brettet. skjermen, må du starte nivået på nytt.

Bubble Shooter Online er et klassisk bobleskytespill, så selv om du kanskje ikke ser noen remiksede regler eller slike tillegg, er spillingen du kanskje allerede kjenner og elsker fra andre bobleskytespill som du kanskje allerede har hatt glede av på Spillespille.no fortsatt her , og hvis du vil spille noe fra denne sjangeren av spill, er Bubble Shooter Online et godt valg å velge. Selv om ting kan bli anspent, spesielt når bunken med bobler nærmer seg grensen angitt av den stiplede linjen, er det fortsatt en spennende opplevelse å kunne presse seg tilbake og få flere og flere poeng.

Få en høy poengsum og ha det gøy når du spiller Bubble Shooter Online på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk musen til å velge vinkelen på bildene dine, og trykk på venstre museknapp for å skyte. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i retningen du vil fotografere.

Lignende spill:

Liker du Bubble Shooter Online? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.