Bubbles & Hungry Dragon

Gå inn i en verden av Bubbles & Hungry Dragon og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Liker du drager? Hva med kamp 3-spill? Hvis svaret på ett av disse spørsmålene er ja, bør du definitivt spille Bubbles & Hungry Dragon på Spillespille.no. I dette spillet må du skyte bobler mot rutenettet på skjermen og sikte på en slik måte at minst tre bobler av samme type kobles sammen. Dessuten er Bubbles & Hungry Dragon et flerspillerspill, så du kan dele moroa med en annen spiller. I tilfellet med Bubbles & Hungry Dragon må du også konkurrere med andre spillere, og spilleren som har flest kamper vinner. Alle som er kjent med de morsomme og avslappende match 3-spillene vil få en spennende opplevelse, og hvis du ennå ikke kjenner reglene for denne typen spill, kan Bubbles & Hungry Dragon være en flott introduksjon til sjangeren.

I Bubbles & Hungry Dragon, som andre spill som det, må du skyte bobler som er av en bestemt type mot stabelen som er på skjermen. Men i motsetning til andre skytespill, i Bubbles & Hungry Dragon må du sikte på en slik måte at du lager en rad med minst tre bobler av samme type. Bare ved å gjøre dette vil du klare å eliminere boblene fra skjermen. Og du får poeng og du kommer til neste nivå bare hvis du blir kvitt boblene fra skjermen, så pass på å sikte forsiktig.

Nyt et morsomt match 3-spill på Spillespille.no og gå inn i det fantastiske riket av drager når du spiller Bubbles & Hungry Dragon.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å sikte og trykk på venstre museknapp for å skyte. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen for å sikte og slipp fingeren for å skyte.

Lignende spill:

Liker du Bubbles & Hungry Dragon? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!