Bubbles & Hungry Dragon

Gå inn i en verden av Bubbles & Hungry Dragon og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Liker du drager? Hva med kamp 3-spill? Hvis svaret på ett av disse spørsmålene er ja, bør du definitivt spille Bubbles & Hungry Dragon på Spillespille.no. I dette spillet må du skyte bobler mot rutenettet på skjermen og sikte på en slik måte at minst tre bobler av samme type kobles sammen. Dessuten er Bubbles & Hungry Dragon et flerspillerspill, så du kan dele moroa med en annen spiller. I tilfellet med Bubbles & Hungry Dragon må du også konkurrere med andre spillere, og spilleren som har flest kamper vinner. Alle som er kjent med de morsomme og avslappende match 3-spillene vil få en spennende opplevelse, og hvis du ennå ikke kjenner reglene for denne typen spill, kan Bubbles & Hungry Dragon være en flott introduksjon til sjangeren.

I Bubbles & Hungry Dragon, som andre spill som det, må du skyte bobler som er av en bestemt type mot stabelen som er på skjermen. Men i motsetning til andre skytespill, i Bubbles & Hungry Dragon må du sikte på en slik måte at du lager en rad med minst tre bobler av samme type. Bare ved å gjøre dette vil du klare å eliminere boblene fra skjermen. Og du får poeng og du kommer til neste nivå bare hvis du blir kvitt boblene fra skjermen, så pass på å sikte forsiktig.

Nyt et morsomt match 3-spill på Spillespille.no og gå inn i det fantastiske riket av drager når du spiller Bubbles & Hungry Dragon.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å sikte og trykk på venstre museknapp for å skyte. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen for å sikte og slipp fingeren for å skyte.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du Bubbles & Hungry Dragon? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.