Bubble Shooter Wheel

Gå inn i en verden av Bubble Shooter Wheel og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste boble spill!

Spill et bobleskytterspill med en kul vri når du velger Bubble Shooter Wheel på Spillespille.no. Som andre spill som ligner på det, i Bubble Shooter Wheel du må skyte baller av ulike farger i en bunke. For å vinne må skuddene legges inn på en slik måte at minst tre baller av samme farge kobler seg til hverandre, og dermed fjerne dem fra styret.

Det som gjør at Bubble Shooter Wheel annerledes enn andre spill av denne typen er at stabelen hele tiden snurrer. Dette bringer et ekstra lag med strategi til spillet. I tillegg til dette, er hukommelsen også lagt til testen, for et skudd kan være verdt mye mer enn det du for tiden kan se. Om du kan huske halvparten av styret som er skjult og blir for tiden rotert, og du har tålmodighet til å ikke skyte, kan du rydde et mye større område.

Spill av Bubble Shooter Wheel på Spillespille.no for en klassisk opplevelse, men med noen kjølige nye tillegg.

Lignende spill:

Liker du Bubble Shooter Wheel? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien boble spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.