Butterfly Shimai

Gå inn i en verden av Butterfly Shimai og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Med sine vakre sommerfugldesigner, avslappende fargevalg og gameplay er Butterfly Shimai et flott spill som hjelper deg å slappe av og slappe av. Alt du trenger å gjøre er å matche to sommerfuglvinger som er av samme type, og så gledelig se på når en majestetisk sommerfugl plutselig dukker opp og flyr bort fra brettet. Butterfly Shimai gir en viss utfordring til reglene, så du må sørge for at kampene du lager ikke blokkeres av andre vinger. Men selv her kan du få litt hjelp, siden du kan aktivere alle slags nyttige gjenstander for å hjelpe deg i din søken etter å frigjøre sommerfuglene.

Gjennom sine intrikate animasjoner og grafikk er Butterfly Shimai et flott spill som hjelper deg å slappe av. Selv om det er en tidsbegrensning, gir hver ny kamp du lager dyrebare ekstra sekunder, så jo bedre du er til å finne parene, jo mer tid vil du ha til din disposisjon. I tillegg til å hjelpe deg med å slappe av, kan et spill som Butterfly Shimai også hjelpe deg med å trene opp tålmodigheten og hukommelsen. Og selv om du kommer til et punkt når du går tom for tid, kan du alltids prøve igjen, og det samme morsomme spillet vil snart gjenopptas.

Slapp av og ha det gøy når du spiller Butterfly Shimai på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge sommerfuglvingene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på dem i stedet.

Lignende spill:

Liker du Butterfly Shimai? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.