Classic Nonogram

Gå inn i en verden av Classic Nonogram og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Nyt et morsomt og fargerikt puslespill på Spillespille.no og prøv å løse en mengde nonogrammer når du prøver Classic Nonogram. Selv om de ikke er like kjente som andre typer puslespill, vil disse morsomme gåtene fortsatt utfordre sinnet ditt og tilby deg en god dose moro. Som med de fleste puslespill, kan Classic Nonogram være et godt valg hvis du vil lene deg tilbake og slappe av, og du egentlig ikke vil engasjere refleksene dine for mye. Med et stort antall nivåer, hver av dem gruppert i forskjellige vanskelighetsgrader, kan Classic Nonogram underholde deg i timevis.

For å vinne et nivå fra Classic Nonogram må du fylle rutenettet på skjermen riktig. Hvert nivå har et annet rutenett å fullføre, og hvert nivå har sitt eget sett med krav. Over hver kolonne og ved siden av hver rad er det et tall, og dette tallet representerer hvor mange av de tomme cellene som må fylles. Du kan bestemme hvilke som må fylles ved å finne ut en sortering i skjæringspunktet mellom den aktuelle kolonnen eller raden, ettersom hver celle er i en bestemt rad eller kolonne. For eksempel, hvis en kolonne har fire celler, og tallet fire er over den, kan du raskt finne ut at alle cellene må fylles. Hvis en rad har en treer ved siden av, men det er totalt fire tomme celler på den raden, kan du være sikker på at en celle fra den nevnte kolonnen blir fylt. Ved å bruke denne logikken bør du kunne fullføre alle nivåene fra Classic Nonogram. Hvis du gjør en feil, vær trygg, for du kan gjøre opptil tre feil totalt før du må starte på nytt. For å velge om du vil fylle en celle eller markere den som tom, må du bytte mellom disse to modusene ved å snu bryteren, plassert nederst på skjermen.

Fullfør gåtene fra Classic Nonogram på Spillespille.no og ha det gøy!

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge cellene og andre forskjellige elementer på skjermen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Classic Nonogram? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.