Chain Cube: 2048 Merge

Gå inn i en verden av Chain Cube: 2048 Merge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Hvis du spiller på Spillespille.no, er du kanskje kjent med Threes eller 2048. I denne typen spill er målet å slå sammen to elementer som har samme nummer på seg. Når du lykkes, blir verdiene deres lagt sammen og det elementet endres til en annen, med en større verdi. Målet med spillet er å slå sammen så mange elementer som disse du kan, og sikre en høyere og høyere poengsum. Det som skiller Chain Cube: 2048 Merge fra andre lignende spill er det faktum at det legger til et fysikk- og skyteelement til spillingen som du kanskje allerede er vant til. Hva dette betyr er at elementene som du må slå sammen består av kuber, og når du kombinerer to kuber av samme verdi, resulterer dette i en mer eksplosiv reaksjon, som tilfører mye til spillopplevelsen. Ettersom kubene hopper i luften og beveger seg halvrealistisk rundt når de kolliderer, må du bruke denne interaksjonen til din fordel. Kanskje når kubene hopper i luften, er en bane ryddet for deg for å øke poengsummen din. Dette legger et nytt lag til opplevelsen, og hvis du vil legge til noe nytt til dette klassiske tenkespillet, bør du prøve Chain Cube: 2048 Merge.

Spillet starter ganske enkelt, men når du først går videre og spilleområdet blir mer og mer overfylt, vil du oppdage at det blir vanskeligere å holde styr på alle kubene. Og hvis kubene kommer forbi den stiplede linjen, må du starte på nytt og prøve igjen. Etter en stund vil du nå et punkt hvor hver kollisjon vil la deg enten håpe at to kuber treffer hverandre, eller bare håper at de ikke kommer i veien for en annen.

Spill et morsomt puslespill, som også krever at du sikter nøye og bruker litt mer strategi i skuddene dine, på Spillespille.no og får en høy poengsum i Chain Cube: 2048 Merge.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp og bruk musen til å flytte kuben fra bunnen av skjermen rundt, og slipp den for å skyte kuben mot stabelen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen i stedet og beveg fingeren i retningen du vil fotografere.

Lignende spill:

Liker du Chain Cube: 2048 Merge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.