Vex 7

Gå inn i en verden av Vex 7 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Gjør deg klar for et nytt spennende og farlig eventyr i Vex-universet når du spiller neste oppføring i denne populære serien på Spillespille.no. Legg ut på en ny reise i Vex 7 og forbered deg på et nytt sett med utfordringer som må overvinnes. Men forbered deg også på mye moro. Med spillingen du kjenner og elsker, vil Vex 7 igjen plassere deg i skoene til en dristig stickman-karakter, og sammen vil dere unngå alle slags farer som forsøpler nivåene: fra skarpe pigger og alle slags andre farlige prosjektiler , må du veve deg til slutten av hvert nivå.

Karakteren fra Vex 7 er en veldig smidig karakter, og det er dette som virkelig holder deg i live gjennom hele eventyret ditt. Ikke bare kan de enkelt dobbelthoppe til plattformer, eller bare for å unngå all slags fare, men de akrobatiske ferdighetene som karakteren fra Vex 7 er et annet verktøy som vil bringe deg i sikkerhet. Utfordringene du møter på hvert nivå vil kreve mye av refleksene dine, men gjennom trening og besluttsomhet kan du overvinne hver eneste hindring som blir kastet i veien for deg. Men ikke bare refleksene dine vil bli satt på prøve i Vex 7, siden du også må sørge for at timingen er riktig. Når du unngår alle slags spinnende sager eller bare må hoppe på forskjellige plattformer, er det viktig å vite når du skal utføre disse handlingene hvis du vil komme deg videre i Vex 7.

Gå på et nytt morsomt eventyr når du spiller Vex 7 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk piltastene eller WASD-tastene for å flytte rundt på nivået. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Spill andre spill fra vex-serien:

  1. Vex 6
  2. Vex 5
  3. Vex 4
  4. Vex 3

Lignende spill:

Liker du Vex 7? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!