Vex 7

Gå inn i en verden av Vex 7 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Gjør deg klar for et nytt spennende og farlig eventyr i Vex-universet når du spiller neste oppføring i denne populære serien på Spillespille.no. Legg ut på en ny reise i Vex 7 og forbered deg på et nytt sett med utfordringer som må overvinnes. Men forbered deg også på mye moro. Med spillingen du kjenner og elsker, vil Vex 7 igjen plassere deg i skoene til en dristig stickman-karakter, og sammen vil dere unngå alle slags farer som forsøpler nivåene: fra skarpe pigger og alle slags andre farlige prosjektiler , må du veve deg til slutten av hvert nivå.

Karakteren fra Vex 7 er en veldig smidig karakter, og det er dette som virkelig holder deg i live gjennom hele eventyret ditt. Ikke bare kan de enkelt dobbelthoppe til plattformer, eller bare for å unngå all slags fare, men de akrobatiske ferdighetene som karakteren fra Vex 7 er et annet verktøy som vil bringe deg i sikkerhet. Utfordringene du møter på hvert nivå vil kreve mye av refleksene dine, men gjennom trening og besluttsomhet kan du overvinne hver eneste hindring som blir kastet i veien for deg. Men ikke bare refleksene dine vil bli satt på prøve i Vex 7, siden du også må sørge for at timingen er riktig. Når du unngår alle slags spinnende sager eller bare må hoppe på forskjellige plattformer, er det viktig å vite når du skal utføre disse handlingene hvis du vil komme deg videre i Vex 7.

Gå på et nytt morsomt eventyr når du spiller Vex 7 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk piltastene eller WASD-tastene for å flytte rundt på nivået. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen.

Spill andre spill fra Vex-serien:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Lignende spill:

Liker du Vex 7? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.