Chess Challenges

Gå inn i en verden av Chess Challenges og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sjakk spill!

Lær det fantastiske spillet sjakk mens du løser spesifikke utfordringer som sakte lærer deg det grunnleggende, samt avanserte teknikker som vil hjelpe deg å vinne spillet. I Chess Challenges forblir sjakkreglene de samme, men i stedet for å spille et normalt spill må du fullføre miniutfordringer som setter ferdighetene dine på prøve.

Med vakker stilisert grafikk og et flott lydspor er Chess Challenges-verdenen en sjarmerende og fengslende verden, og den er en flott introduksjon til sjakkens forviklinger.

Nivåene til Chess Challenges er satt opp på en slik måte at de lærer deg ett aspekt av sjakk, som å mestre hvilke trekk en bestemt brikke kan gjøre, men all denne kunnskapen blir sakte gitt til deg i små doser. På kort tid vil du føle deg komfortabel med å spille ekte vare! Heldigvis på Spillespille.no har du også mange sjakkspill å velge mellom.

Mens nivåene blir vanskeligere etter hvert som du avanserer, vil ferdighetene dine også forbedres, og du vil oppdage at spillet bare blir mer og mer moro!

Lær deg sjakk ved hjelp av Chess Challenges!

Lignende spill:

Liker du Chess Challenges? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sjakk spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.