Chess Multi Player

Gå inn i en verden av Chess Multi Player og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sjakk spill!

Noen ganger vil du spille et klassisk sjakkspill, og Spillespille.no har mange alternativer hvis du vil spille dette legendariske spillet. Hvis du vil spille sjakk mot vennene dine eller en annen motstander fra hele verden, kan du alltid prøve Chess Multi Player, et spill som legger vekt på å spille dette spillet i flerspiller. Når du starter et spill, kan du enten bli med i et spill, eller lage ditt eget og vente på at en annen spiller blir med og begynner denne sinnsduellen. Med reglene du allerede kjenner, gir Chess Multi Player sjakkopplevelsen du ønsker.

Hver brikke på brettet kan bevege seg på en bestemt måte, og å lære hvordan hver av dem beveger seg er avgjørende hvis du vil vinne. For eksempel kan hestebrikken bare bevege seg i en L-form, mens biskopen kun kan bevege seg diagonalt. Tårnet kan bevege seg i en rett linje, og dronningen er den kraftigste brikken du har, fordi den kan bevege seg i alle retninger. For å vinne spillet må du fange fiendens konge, samtidig som du beskytter din egen. Kongen kan bare flytte én rute om gangen, så det er en ganske sårbar enhet, og du må sørge for å beskytte den. Selvfølgelig er sjakk også et memoreringsspill, og å kjenne til de beste strategiene kan gi deg overtaket i å beseire den andre spilleren. En flott måte å øve på er å spille, og på Spillespille.no kan du alltid spille en ny runde med Chess Multi Player.

Overliste vennene dine i et taktisk parti sjakk når du spiller Chess Multi Player på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge brikken du vil flytte, og klikk på en gyldig tom firkant for å flytte brikken dit. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet for å bruke musen.

Lignende spill:

Liker du Chess Multi Player? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sjakk spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.