Clash Of Navies

Gå inn i en verden av Clash Of Navies og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste strategispill!

Finn vinnerstrategien og samle kreftene til din flotte armada når du spiller Clash Of Navies på Spillespille.no. Når du tar på deg kapteinhatten, får du en smak av det enorme ansvaret til en flåtesjef. Krigsskipene fra Clash Of Navies har spesielle egenskaper, og det er din jobb å finne når det er riktig tidspunkt å distribuere hvert av dem, avhengig av angrepsstrategien din, samt hvordan du vil sette opp forsvaret ditt mot det nådeløse fiendens angrep. Den motsatte flåten har de samme skipene til disposisjon, så du må raskt lære deg hvilken som fungerer best mot hver.

Sjøkampene kan bli ganske intense, og hver avgjørelse du tar kan enten ta deg ett skritt nærmere seier, hvis du tar flere skritt i feil retninger, ett skritt nærmere tap. En nøkkel til seier er din evne til å raskt og effektivt tilpasse deg fiendens styrker. Men for å vinne en kamp kan du ikke alltid vente og se hva fienden kaster mot deg, fordi du må ta initiativet og engasjere deg modig, for å overraske og utmanøvrere fiendens kaptein.

For å kalle et skip til kamp i Clash Of Navies, må du velge det fra kortstokken nederst på skjermen. Du kan ikke kontrollere hvilke skip som skal vises i denne kortstokken, men du har flere valg til din disposisjon i hvert øyeblikk. Hvert skip koster et visst antall ressurser, og du må bestemme om du vil kalle inn i kamp et skip eller om du vil vente litt lenger, til du samler flere ressurser for å få et kraftigere fartøy.

Vinn sjøkampene fra Clash Of Navies når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin, bruk venstre museknapp for å samhandle med elementene i spillet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på knappene på skjermen for å samhandle med spillet.

Spill andre spill fra clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Lignende spill:

Liker du Clash Of Navies? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien strategispill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.